Din lokale bedemandsforretning i Billund

Som din lokale bedemand i Billund hjælper vi med rådgivning og assistance i HELE Billund Kommune såsom Grindsted, Filskov, Hejnsvig, Skjoldbjerg, Stenderup, Sønder Omme, Vesterhede, Vorbasse med flere.

Hos Findbedemanden.dk møder du udelukkende bedemænd, som går op i at yde en kvalificeret rådgivning. Dertil forstår vi naturligvis, at du som pårørende er i en svær situation, hvor du har behov for god vejledning og tryghed.

Af samme årsag tager vi gerne samtalen hjemme hos Jer – privat i trygge og vante rammer. På den måde kan du føle dig tryg og være rolig, når vi hjælper Jer igennem forløbet ved dødsfald trin for trin.

Det sikrer en ordentlig proces, hvor I oplever ro i maven og får vished.

 

Som bedemand i Billund hjælper vi hele vejen rundt

Når vi har talt sammen og haft en god dialog om den kommende begravelse eller bisættelse, samt alle jeres ønsker, udarbejder vi en huskeliste til Jer. Dette er en form for tjekliste, som skal hjælpe med at få klaret alle punkterne, så I får den smukke afsked, I drømmer om.

Samtidig er det et komplet udført prisoverslag. På den måde opstår der ikke grimme overraskelser i en i forvejen svær periode, men er klarhed på alle fronter.

Som erfaren bedemand i Billund kan vi ligeledes hjælpe med opsætning af dødsannonce under samtalen, og I kan med det samme se annoncen på iPad inden dødsannoncen indrykkes i en lokal avis.

Vi kan endda også hjælpe med at klare andre praktiske forhold, som f.eks. bestilling af blomster, gravsten m.m. Kort sagt er vi behjælpelige omkring alle forhold, for at sikre en professionel oplevelse.

Vi yder derudover professionel assistance ift. kontakt og indberetninger til diverse myndigheder såsom: Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, Præsten, Graveren, Kirketjeneren m.fl.

Vi kan desuden også hjælpe med at hjemsøge eller rådgive omkring begravelseshjælp samt andre offentlige tilskud.

 

Billund Kirke

De 2 kirker i Billund by, Billund Kirke og Grene Kirke, hører ind under Grene Provsti sammen med øvrige kirker. Farre Kirke, Filskov Kirke, Gadbjerg Kirke, Give Kirke, Givskud Kirke, Grindsted Kirke, Hejnsvig Kirke, Langelund Kirke, Lindeballe Kirke, Nollund Kirke, Nørup Kirke, Randbøl kirke, Ringive Kirke, Skjoldbjerg Kirke, Stenderup Kirke Sønder Omme Kirke, Thyregod Kirke, Urup Kirke, Vesterhede Kirke, Vonge Kirke, Vorbasse Kirke, Vorslunde Kirke og Øster Nykirke Kirke.

Billund Kirke blev indviet i 1973 og ligger placeret i Billund Centret. Det var Godtfred Kirk Christiansen, der realiserede sin fars drøm om en kirke i byen, sammen med Ole Kirks Fonden og Billund kommune.

Billund Kirke er moderne og med en god akustik, som gør at den er rigtig god til koncerter m.m.
Der er ingen kirkegård ved Billund Kirke, så der skal man til Grene Kirkegård, som ligger smukt lige uden for byen. Grene Kirkegård har udover de traditionelle kiste- og urne gravsteder, også en naturafdeling hvor man kan vælge mellem skoven, skovlysningen eller engen.

 

Grene Kirke

Grene Kirke ligger lidt uden for selve Billund by. Det er den ældste af de to kirker, da Grene Kirke blev opført i 1891. I 1991 blev Grene Kirke renoveret og kirken fik et nyt orgel, som er en gave fra Kirk Christiansen familien.

Grindsted kirke er den største af alle kirkerne i Grene Provsti. Den blev grundlagt i 1100 tallet og grundet sin størrelse fik den tilnavnet ”Hedens Domkirke”. I 1300 tallet blev Grindsted Kirke udvidet første gang og igen i 1500 tallet.

Grindsted Kirkegård består af to afdelinger: ”Den Gamle Kirkegård”, som er beliggende rundt om Grindsted Kirke og ”Søndre Kirkegård”, der er beliggende små 1000 meter fra Grindsted Kirke.

Grindsted-Billund Begravelsesforretning er i dag ejet af Charlotte og Claus Madsen, som overtog det af Claus’ forældre i 2015.
Forinden havde Begravelsesforretningen været drevet af Britta og Gudmund Rønberg fra 1985 til 2008 efter Brittas forældre. Grindsted-Billund Begravelsesforretning går helt tilbage til 1960 hvor Julius Hansen startede virksomheden. I dag er der 4 bedemænd ansat i Grindsted-Billund Begravelsesforretning.

Kontakt din bedemand i Billund for mere information. Ring til os på Tlf. 30 48 55 55