Bedemand Fyn

Vi hjælper og rådgiver ved dødsfald på hele Fyn. Vi har stort lokalt kendskab til højtideligheder og kirkerne i Odense, Svendborg, Nyborg, Assens, Bogense, Faaborg, Middelfart, Kerteminde, Aarup, Haarby, Vissenbjerg, Ørbæk, Stenstrup, Vester Skerninge, Gudme, Gudbjerg, Lundeborg, Kirkeby, Tåsinge, Langeland, Kværndrup, Ringe, Ryslinge, Vester Åby, Sørup, Tommerup, Seden, Otterup, Søndersø med flere.

På Odense Sygehus OUH kan man også benytte Odense Sygehuskapel hvis man er død på sygehuset. I Odense SV ligger Hospice Fyn og ved Svendborg NV ligger Hospice Sydfyn. Bedemand Fyn har faste ”pakkepriser” uden overraskelser – altså en pakkeløsning hvor de mest basale ting ved et dødsfald indgår såsom hvid malet kiste, rustvognskørsel, bedemandens assistance og en metal urne ved bisættelse. Specielle ønsker til kiste valg og urne valg er altid muligt. Vi hjælper også gerne med kistepynt, dødsannonce, gravsten med mere.

Bedemand Fyn – Domkirke i Odense

I Odense centrum ligger den smukke Odense Domkirke. I Svendborg ligger der tre kommunale Kirkegårde Assistens Kirkegård, Fredens Kirkegård og Sankt Jørgens Kirkegård. I Odense er kirkegårdene drevet af Odense kommune og hedder Assistens Kirkegård, Dalum Kirkegård, Fredens Kirkegård, Korsløkke Kirkegård, Risingskirkegård og Skovkirkegården der hedder Skovbegravelsesplads Kohaveskoven. Der er mange former for kirkegårds gravsteder og man skal i den forbindelse have en snak med den lokale kirkegårdsleder.

Bedemand Fyn ligger stor vægt på at være blandt i førende bedemænd i Danmark med fuld gennemsigtighed, og netop derfor har vi vores priser synlige på hjemmesiden www.bedemand-fyn.dk og vi har ligeledes priserne skrevet i vores avis annoncer i de lokale ugeblade. Vi har en top3 placering på trustpilot over de bedste bedemænd i Danmark i kategorien begravelse.

Bedemand Fyn blev startet at Tonni Nilausen som drev Bedemand Fyn i 4 år. I dag driver Charlotte og Claus Madsen Bedemand Fyn og har ligeledes 8 begravelsesforretninger hvoraf den ældste begravelsesforretning stammer anno 1882. Vi er privat ejet og familiedrevet gennem generationer. Charlotte og Claus Madsen er 5. generation af 2 familier der har drevet bedemandsforretning. Bedemand Fyn står klar til at hjælpe ved dødsfald og vi træffes alle ugens dage på telefon 30485555.

Find os her.