Din lokale bedemand i Give

Som din bedemand i Give hjælper vi med professionel rådgivning og assistance i Give og omegn.
Vi er meget opsatte på at levere en glimrende lokal service til både begravelser og bisættelser, hvor vores fornemste opgave består i at guide familie og pårørende.

Derfor er vores rådgivning altid yderst kvalificeret og beror på mange års erfaring fra branchen. Vi tilbyder både samtaler omkring dødsfald og efterfølgende planlægning hjemme hos dig, i dine vante rammer, fra vores kontor eller andetsteds.

Her fører vi dig trin for trin igennem den proces, der venter, så du får ro i maven og overblik. Netop for at garantere bedst mulige overblik, udstyrer vi dig med en huskeliste / tjekliste. Samtidig modtager du et komplet prisoverslag, som redegør for de forskellige omstændigheder ved begravelsen / bisættelsen. Dette prisoverslag er din garanti for en fast pris uden overraskelser.

Under vores samtale, kommer vi desuden omkring dødsannoncen. I forbindelse med udformning af denne, kan du fra vores iPad se, hvordan den vil tage sig ud, inden den indsendes til tryk hos avisen. Vi står også klar til at hjælpe med forhold omkring blomsterbestilling, gravsten og andet.

Vi hjælper hele vejen rundt

Da vi ved, der er mange forhold at holde styr på og tage stilling til, er vores udgangspunkt, at vi er behjælpelige med alle former for kontakt samt indberetninger til f.eks. Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, præsten, graveren, kirketjeneren m.fl.

Vi hjælper desuden i forbindelse med at søge og rådgive omkring bl.a. begravelseshjælp og andre offentlige tilskud.

Som din lokale bedemand i Billund kender vi naturligvis omkringliggende egne godt, hvilket betyder, vi også kommer til f.eks. Thyregod, Sejrup, Kollemorten, Hjortsballe, Hedegaard, Grønbjerg, Ringive, Uhe, Farre, Bøllund, Vonge, Gadbjerg, Lindeballe, Blåhøj, Fasterholt, Ejstrupholm, Gludsted, Nørre Snede etc.

Kontakt din bedemand i Give for mere information. Ring til os på Tlf. 30 48 55 55