Din bedemand i Give

Som din bedemand i Give hjælper vi med professionel rådgivning og assistance i Give og omegn – såsom Thyregod, Sejrup, Kollemorten, Hjortsballe, Hedegaard, Grønbjerg, Ringive, Uhe, Farre, Bøllund, Vonge, Gadbjerg, Lindeballe, Blåhøj, Fasterholt, Ejstrupholm, Gludsted, Nørre Snede etc.

Vi går meget op i at yde en kvalificeret rådgivning, og vi tager gerne samtalen hjemme hos Jer privat i trygge og vante rammer. Vi guider og hjælper Jer igennem forløbet ved dødsfald trin for trin.

Efter samtalen udfærdiger vi en huskeliste / Tjekliste til Jer, så vi er sikker på at alt er husket, og det giver Jer samtidig det overblik der skal til. Samtidig er det en komplet udført prisoverslag, så I kan regne med en fast pris uden overraskelser!

Vi hjælper også gerne med opsætning af dødsannonce under samtalen, og I kan med det samme se annoncen på Ipad inden dødsannoncen indrykkes. Vi tilbyder også hjælp til bestilling af blomster, gravsten m.m.

Vores udgangspunkt er at vi hjælper med al kontakt og indberetninger til diverse myndigheder såsom : Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, Præsten, Graveren, Kirketjeneren m.fl.

I kraft af vores erfaring som bedemand i Give og kendskab til branchen hjælper vi ligeledes med at hjemsøge og rådgive omkring f.eks. begravelseshjælp og andre offentlige tilskud.