Din lokale bedemand i Grindsted

Tryghed, overblik og sikkerhed. Dét er tre vigtige ord, når vi rådgiver og hjælper med forløbet omkring begravelse eller bisættelse – såvel som forhold vedrørende kontakt til myndigheder, skifteretten og meget mere.

Som din lokale bedemand i Grindsted gør vi alt for at sikre familie og pårørende et nærværende og professionelt forløb, som ender ud i en værdig afsked med den afdøde.

Vi anser et professionelt forløb som en proces, hvor du er velinformeret om alle relevante forhold vedrørende begravelsen samt praktiske gøremål i forhold til myndigheder.

Et professionelt forløb kan dog ikke reduceres til udelukkende information og fakta, men handler også om de bløde værdier, som at føle sig hørt og opleve respekt omkring at befinde sig i en svær tid, hvor man har mistet en kær.

Som lokal bedemand og begravelsesforretning samarbejder vi godt med lokallivets kirker, præster, aviser, blomsterbutikker m.m. – hvortil vores erfaring sikrer et forløb med styr på alle formaliteter.

Vi hjælper i en svær og kompliceret tid

Hvordan kan vi være behjælpelige, når du har mistet en tæt på?
Hos Findbedemanden.dk skaber vi et klart overblik over både proces og pris. Vi udformer dig en tjekliste, ligesom vi giver dig et komplet prisoverslag, så du kender alle udgifter.

Ved vores samtaler kan vi mødes enten på vores kontor, hos dig eller evt. i den afdødes bo. Vi forstår væsentligheden af fleksibilitet i svære tider.

Herunder kan du læse et udpluk i forhold til de ting, vi hjælper med:

  • Dødsannoncer: Vi hjælper dig med at udforme en god dødsannonce. Du kan se annoncen på vores iPad, inden den indrykkes ved avisen, så du ved, den er ideel.
  • Kontakt og indberetninger: Vi hjælper med at rette kontakt til relevante myndigheder og personer. Relevante myndigheder er bl.a. Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen og Skifteretten, mens personer udgøres af præst, graver, kirketjener m.fl.
  • Begravelseshjælp og tilskud: Vi kan hjælpe med at rådgive og søge om begravelseshjælp og andre økonomiske offentlige tilskud.

Som din bedemand i Grindsted hjælper vi med rådgivning og assistance i HELE Billund Kommune såsom Billund, Grindsted, Filskov, Hejnsvig, Skjoldbjerg, Stenderup, Sønder Omme, Vesterhede, Vorbasse med flere.

 

Derfor skal du bruge os som din bedemand i Grindsted

En god begravelse eller bisættelse handler om at skabe rammerne for et smukt og værdigt farvel. For at kunne sikre dig og din familie ro til at planlægge denne smukke afsked, er vi som din lokale bedemand i Grindsted stærkt optaget af at hjælpe dig ud fra vores bedste formåen.

Af samme årsag kan du forvente klarhed igennem hele begravelsesforløbet, når du samarbejder med os. Vi garanterer begravelse eller bisættelse med fuld transparens omkring forløb og priser – så du kender til alle omkostninger og kan holde dem op imod kiste/urne, rustvognskørsel, udformning af dødsannonce og alle de mange andre ting, vi hjælper dig med.

Vi lytter altid til dine, familien og evt. ønsker fra den nu afdøde, så I får den rette ceremoni. Men vi står naturligvis også klar til at vejlede og komme med inspiration samt planlægning ud fra jeres ønsker.

Målet er altid at sørge for en unik og mindeværdig afsked, der er i familien og den afdødes ånd. Alt sammen i et forløb, der vægter åbenhed og ærlighed.

 

Kontakt Findbedemanden.dk – din bedemand i Grindsted – for nærmere information. Ring til os på tlf. 30 48 55 55 eller besøg os i vores fysiske forretning.