Din bedemand i Haderslev

Som din bedemand i Haderslev tilbyder vi et behageligt og respektfuldt forløb, der sikrer en smuk afsked, når du mister en nær dig.

Et godt forløb og en god afsked er essentielt for at få sat et ordentligt punktum og sige farvel. Derfor tager vi alle detaljer omkring forløbet meget serøst – og tillægger ord som respekt og forståelse stor værdi.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Personlig samtale og vejledning – når I har tiden
  • Gennemgang af Min Sidste Vilje og lignende
  • Koordinering med kirke og præst
  • Blomster, dødsannonce, gravsten m.m.
  • Indberetninger til myndigheder og anmodning begravelseshjælp

Kontakt os blot for at høre mere – og få respektfuld, professionel vejledning i en svær tid.

Få rådgivning i hele Haderslev

Findbedemanden.dk hjælper med rådgivning og assistance i HELE Haderslev Kommune såsom Arnum, Bevtoft, Fjelstrup, Fole, Gram, Hammelev, Hejsager, Hoptrup, Jegerup, Kelstrup, Marstrup, Maustrup, Mølby, Nustrup, Over Jerstal, Sommersted, Starup, Styding, Sønder Vilstrup, Vedsted, Årøsund, Øsby med flere.

Som lokal bedemand i Haderslev kender vi byen og alle områderne omkring den. Den indsigt og vores erfaring i branchen sætter os i stand til at yde en kvalificeret rådgivning i hele forløbet.

Vi gør meget ud af et sikre den gode mavefornemmelse og et behageligt forløb. Derfor tager vi naturligvis også gerne samtalen hjemme hos jer – i private trygge og vante rammer. Vi er altid klar til at føre jer trygt igennem hele forløbet ved og omkring et dødsfald – trin for trin.

Når vi har haft vores samtale, laver vi en kombineret huske- og tjekliste, som indeholder alt væsentligt og sikrer jer et overblik. Vi sørger naturligvis også for, at du får et komplet udført prisoverslag for en fast pris uden overraskelser.

Og hvad så med alt det andet? Bare rolig. Vi er der for jer. Vi hjælper nemlig også gerne med opsætning af dødsannonce (og I kan med det samme se annoncen på iPad før den indrykkes), bestilling af blomster, kranse, gravsten m.m.

Husk vi er der for jer – spørg os til råds

Når du som pårørende skal håndtere alle forhold omkring et dødsfald, er det kun naturligt, du har mange spørgsmål. Vi opfordrer dig til at spørge os til råds, så den praktiske byrde bliver lettest muligt for dig.

Vores udgangspunkt er at vi hjælper med al kontakt og indberetninger til diverse myndigheder som f.eks. Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, Præsten, Graveren, Kirketjeneren m.fl.

Vi hjælper også gerne med at rådgive og søge om begravelseshjælp eller andre offentlige tilskud.

Kontakt os endelig for professionel hjælp fra en dygtig bedemand i Haderslev, der sikrer praktisk hjælp og en værdig afsked.