Find Bedemanden - Gratis rådgivning Tlf. 30 48 55 55

Bedemand Haderslev

Hjælper med rådgivning og assistance i HELE Haderslev Kommune såsom Arnum, Bevtoft, Fjelstrup, Fole, Gram, Hammelev, Hejsager, Hoptrup, Jegerup, Kelstrup, Marstrup, Maustrup, Mølby, Nustrup, Over Jerstal, Sommersted, Starup, Styding, Sønder Vilstrup, Vedsted, Årøsund, Øsby med flere ….

Vi går meget op i at yde en kvalificeret rådgivning, og vi tager gerne samtalen hjemme hos Jer privat i trygge og vante rammer. Vi guider og hjælper Jer igennem forløbet ved dødsfald trin for trin.

Efter samtalen udfærdiger vi en huskeliste / Tjekliste til Jer, så vi er sikker på at alt er husket, og det giver Jer samtidig det overblik der skal til. Samtidig er det en komplet udført prisoverslag, så I kan regne med en fast pris uden overraskelser…

Vi hjælper også gerne med opsætning af dødsannonce under samtalen, og I kan med det samme se annoncen på Ipad inden dødsannoncen indrykkes. Vi tilbyder også hjælp til bestilling af blomster, gravsten m.m.

Vores udgangspunkt er at vi hjælper med al kontakt og indberetninger til diverse myndigheder såsom : Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, Præsten, Graveren, Kirketjeneren m.fl.

Begravelseshjælp og andre offentlige tilskud hjælper vi ligeledes med at hjemsøge og rådgive omkring.

begravelse-og-bisættelse

Se mere om min sidste Vilje

Læs om den sidste vilje og få en forståelse for hvad det vil sige

begravelse-og-bisættelse

hjælp til bisættelse

Få svar på dine spørgsmål angående begravelse og bisættelse

begravelse-og-bisættelse

Begravelse trin for trin

Få en forståelse for hvad der sker, når man skal begraves