Bedemand Jylland

Servicerer hele Jylland med fast ”pakkepris” uden overraskelser. Bedemand Jylland har lavet nogle fuldservice ”pakkepriser”. De mest basale ydelser ved dødsfald indgår. Der indgår i prisen en hvid malet kiste, bedemandens ordning og assistance med al dokumenthåndtering, rustvognskørsel og metal urne ved bisættelse.

Vi hjælper dig som fuldservice bedemand igennem hele forløbet ved dødsfald, og kan også hjælpe dig med dødsannonce, gravsten, gravsted, mindesammenkomst m.m. Vi sørger for at indberette dødsfaldet digitalt til begravelsesmyndigheden, skifteretten, socialforvaltningen, præsten, graveren og borgerservice. Vi har som Bedemand Jylland valgt at vi vil være blandt landets bedste bedemænd, og ligger på top3 listen på trustpilot.

Vi har stor fokus på fuld gennemsigtighed, og netop derfor har vi valgt at ligge vores priser på hjemmesiden. På www.bedemand-jylland.dk Her kan man direkte bestille begravelsen eller bisættelsen online, og man har mulighed for at sidde hjemme privat og bestille begravelsen i ro og mag. Ønsker man hellere at bedemanden kommer hjem til pårørende privat er dette også en mulighed.

Bedemand Jylland – Vi er fremme indenfor 2 timer

Vi kan være fremme i landet Jylland og Fyn indenfor 2 timer. Ofte venter vi på at lægen først skal skrive en dødsattest, som oftest først skrives efter 6 timer – deraf ordlyden 6 timers stuen. Når dødsattesten er skrevet, har bedemanden grønt lys til at ligge afdøde i kiste og herefter føre afdøde på køl i et kapel eller på et sygehuskapel. Bedemand Jylland kører i nogle af de ypperste Mercedes rustvogne i Danmark, så den sidste rejse kan blive elegant og med stil.

Det vigtigste er, at man straks ved dødsfald kontakter bedemanden, så der kan blive sat gang i koordineringen med kordegn, præst og så videre. Ved dødsfald er der ofte 15-20 personer ind over dødsfaldet så mange ting skal falde i hak og gå op i en højere enhed med familiens ønsker.

Ethvert dødsfald i Danmark skal indberettes digitalt til begravelsesmyndigheden indenfor 48 timer. Begravelsesloven foreskriver at begravelse eller bisættelse skal finde sted indenfor 8 dage, men man har hele 14 dage at råde over. Skal begravelsen eller bisættelsen udsættes ud over 14 dage, skal der anmodes om dette ved Styrelsen for patientsikkerhed, alt sammen noget Bedemand Jylland er behjælpelig med. –Vi står til rådighed i ét af livets sværeste øjeblikke…

Find os her.