Find Bedemanden - Gratis rådgivning Tlf. 30 48 55 55

Bedemand Kolding er der for din skyld

Aller Kirke, Almind Kirke, Bramdrup Kirke, Brændkjærkirken, Dalby Kirke, Eltang Kirke, Frørup Kirke, Harte Kirke, Hejls Kirke, Hjarup Kirke, Jordrup Kirke, Kristkirken, Lejrskov Kirke, Nørre Bjert Kirke, Sankt Nicolai Kirke, Seest Kirke, Simon Peters Kirke, Skanderup Kirke, Stepping Kirke, Sønder Bjert Kirke, Sønder Stenderup Kirke, Sønder Vilstrup Kirke, Taps Kirke, Tyrstrup Kirke, Vamdrup Kirke, Vejstrup Kirke, Vester Nebel Kirke, Viuf Kirke, Vonsild Kirke og Ødis Kirke.

Når man går bort på Kolding Sygehus, har man også mulighed for at bruge Kolding Sygehuskapel til en større eller mindre højtidelighed.

Man kan have en højtidelighed med præsten, eller hvis man ikke var medlem af Folkekirken, er det evt Bedemanden der afholder den højtidelighed som de pårørende ønsker.

Kapellet på Kolding Sygehus bærer ikke præg af synlige tegn på tro, så kapellet kan derfor bruges til alle trosretninger.

Mange vælger også at bruge Nordre Kirkegårds Kirkesal, hvor der er plads til ca 200 personer.

En begravesesforretning som dækker alle kirker under en kommune.

Det kan for nogen pårørende være praktisk at afholde ceremonien lige præcis der, hvis afdøde skal jordbegraves på Nordre Kirkegård. Er det en bisættelse (kremering) fra en kirke, og urnen skal nedsættes på Nordre Kirkegård, tilbyder bedemanden at flytte blomsterne fra kirken ud til kirkegården efter højtideligheden.

Man kan også benytte sig af Søndre Kirkegårds kapel, hvor der er plads til ca 150 personer.

I 1932 opførte man et krematorium, som frem til 1964 blev drevet af Dansk Ligbrændingsforening, men hvor driften herefter overgik til Kolding Kirkegårde.

Krematoriet blev dog helt nedlagt i 1999, hvor et nyt Fælleskrematorium blev indviet, og er placeret nord for Kolding by. Det er opført og drevet af sognene i Fredericia og Kolding Provstier.

Når det er en bisættelse (kremering) det drejer sig om, vil Bedemanden i Kolding kører til Fælles Krematoriet i Kolding.

I Kolding kan man også benytte sig af Den Gamle Kirkegård og Kapel. Det er den ældste kirkegård der findes i Kolding, og det var en blot 17 årig pige der blev begravet der som den første i 1806.

Hendes gravsted findes stadig på kirkegården.

I kapellet er der plads til ca 65 personer.