Din lokale bedemand i Kolding  

Det kan være svært at håndtere alle forhold omkring et dødsfald på egen hånd. Derfor står vi til rådighed som din lokale bedemand i Kolding, hvor vi hjælper med at arrangere en værdig afsked – enten ved begravelse eller bisættelse.

Vi ved, at du befinder dig i en periode med sorg og pludselig står foran at skulle tage stilling til mange nye opgaver og dokumenter.

Vi hjælper sig trygt og sikkert igennem hele denne proces – med stor prisgennemsigtighed på vores ydelser.

Ønsker du at høre mere? Ring på tlf. 30 48 55 55 eller skriv til findbedemanden@dinbedemand.net 

Giv en værdig afsked

Det er vigtigt at få sagt farvel på en ordentlig måde. Derfor lægger vi stor vægt på god dialog, hvormed vi kan planlægge en afsked i den afdødes ånd.

Vi hjælper med at planlægge og kan gennemgå afdødes sidste vilje, hvis han eller hun har udfyldt en sådan.

Uanset om der forelægger specifikke ønsker eller ej, hjælper vi med at føre en mindeværdig afsked ud i livet, så der bliver taget afsked på bedst tænkelige vis.

Vi er klar til at hjælpe dig

Det er altafgørende for tiden omkring en begravelse eller en bisættelse, at du bliver guidet godt igennem alle de forskellige beslutninger, som du skal igennem.
N

Professionel rådgivning og vejledning

N

Prisoverslag på alle ydelser

N

Bedemand, der kender Kolding by og kirker

Om kirker og begravelse i Kolding kommune

Som erfaren bedemand i Kolding servicerer alle kirker i kommunen. Her ser du en liste med nogle af Kirkerne:

Aller Kirke, Almind Kirke, Bramdrup Kirke, Brændkjærkirken, Dalby Kirke, Eltang Kirke, Frørup Kirke, Harte Kirke, Hejls Kirke, Hjarup Kirke, Jordrup Kirke, Kristkirken, Lejrskov Kirke, Nørre Bjert Kirke, Sankt Nicolai Kirke, Seest Kirke, Simon Peters Kirke, Skanderup Kirke, Stepping Kirke, Sønder Bjert Kirke, Sønder Stenderup Kirke, Sønder Vilstrup Kirke, Taps Kirke, Tyrstrup Kirke, Vamdrup Kirke, Vejstrup Kirke, Vester Nebel Kirke, Viuf Kirke, Vonsild Kirke og Ødis Kirke.

Går man bort på Kolding Sygehus, er det muligt at bruge deres sygehuskapel til en større eller mindre højtidelighed.

Man kan have en højtidelighed med præsten – eller evt. med bedemanden, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken.

Kapellet kan bruges af alle trosretninger, da det ikke er udstyret med tegn på en særlig trosretning.

 

En begravelsesforretning, som dækker alle kirker under kommunen

Der er også muligt at benytte Nordre Kirkegårds Kirkesal til sin ceremoni. Her er der plads til omkring 200 personer.  

For nogle pårørende vil dette give bedre mening rent praktisk, hvis den afdøde skal begraves på Nordre Kirkegård.

I de tilfælde hvor der er tale om en bisættelse – altså en kremering – fa en kirke, og hvor urnen skal nedsættes på netop Nordre Kirkegård, kan vi være behjælpelige med at flytte blomsterne ud til kirkegården bagefter højtideligheden.

Foruden Kolding Sygehus og Nordre Kirkegårds Kirkesal er det muligt at bruge Søndre Kirkegårds kapel. Her er der plads til cirka 150 personer.

Man kan også benytte sig af Den Gamle Kirkegård og Kapel, hvor der er plads til ca. 65 personer.

Bemærk! Hvis der er tale om en bisættelse – altså en kremering – vil vi som din bedemand i Kolding køre til det fælles krematorie i byen.

Vi er din støtte i en hård tid

Dødsfald efterlader os alle i sorg. Det kan derfor være svært at samtidig skulle overskue planlægning af en begravelse eller bisættelse, og endda have styr på indberetninger og andre dokumenter, der skal tages hånd om.

Som din lokale bedemand i Kolding tilbyder vi den hjælpende hånd, der får dig og familien trygt igennem processen – både i forhold til at planlægge en flot afsked og holde rede på lovpligtige dokumenter.  

Vi har stor erfaring i at hjælpe med alle forhold omkring dødsfaldet, og vi vejleder dig altid nøgternt og med stor respekt for situationen.

Ring på tlf. 30 48 55 55 eller skriv til findbedemanden@dinbedemand.net for at hør mere.