Din bedemand i Ribe

Som din bedemand i Ribe hjælper vi med rådgivning og assistance i lokalområdet samt byer såsom Seem, Rejsby, Brøns, Skærbæk, Vester Vedsted, Bramming, Egebæk, Gredstedbro, Darum, Tved, Obbekær, Arnum med flere.

Ribe, som er Danmarks ældste by, byder på den flotte Ribe Domkirke som stort turistmål, hvorfra man kan kigge ud over Nationalpark Vadehavet.

Vi går meget op i at yde en kvalificeret rådgivning, og vi tager gerne samtalen hjemme hos Jer privat i trygge og vante rammer. Vi guider og hjælper Jer igennem forløbet ved dødsfald – trin for trin.

Efter samtalen udfærdiger vi en huskeliste / tjekliste til Jer, så vi er sikker på at alt er husket. Dette giver Jer samtidig det overblik, der skal til. Samtidig er det et komplet udført prisoverslag, så I kan regne med en fast pris uden overraskelser!

Som din bedemand i Ribe hjælper vi også gerne med opsætning af dødsannonce under samtalen, og I kan med det samme se annoncen på Ipad inden dødsannoncen indrykkes. Vi tilbyder også hjælp til bestilling af blomster, gravsten m.m.

Vores udgangspunkt er at vi hjælper med al kontakt og indberetninger til diverse myndigheder såsom: Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, Præsten, Graveren, Kirketjeneren m.fl.

Begravelseshjælp og andre offentlige tilskud hjælper vi ligeledes med at hjemsøge og rådgive omkring.