Din nærværende bedemand i Ribe

Søger du en lokal bedemand i Ribe, som kan føre dig sikkert igennem forløbet omkring begravelse eller bisættelse?
Hos Findbedemanden.dk får du rådgivning og assistance af en stedkendt bedemand, der er behjælpelig omkring de forhold, som sikrer personlig ro og en smuk afsked med den afdøde.

Det er vigtigt for os, at du oplever kvalificeret rådgivning, men også at du føler dig tilpas. Derfor tager vi gerne vores samtaler fra dig eget hjem, fra vores kontor eller et andet sted, som måtte passe dig – f.eks. afdødes bolig.

Når vi rådgiver og trinvis guider dig igennem forholdende omkring dødsfaldet, samt den forstående begravelse eller bisættelse, udformer vi dig en tjekliste. Den giver ikke bare et overblik, men ledsages af et fast prisoverslag, så du ved, hvilke omkostninger, du skal forvente at møde. Vores erfaring er, at uforudsete omkostninger kan komme som et hård slag med store irritationer til følge, og derfor får du et nøje udregnet overslag.

Hvad kan vi hjælpe med ifm. begravelse eller bisættelse?

Foruden at guide dig og klargøre tjeklister og prisoverslag, hjælper vi med en lang række øvrige praktiske opgaver.
Som din bedemand i Ribe kan vi hjælpe dig med:

  • Udformning og opsætning af dødsannonce: Følg selv med på vores iPad, hvor du kan se annoncen, før den sendes til lokale aviser.
  • Bestilling af blomster: Vi har kontakt til dygtige blomsterbutikker og kan hjælpe med kranse, gravblomster og buketter.
  • Gravsten: Vi kender stenhuggere m.m. som kan imødekomme jeres ønsker til en fyldestgørende sten til gravstedet.
  • Hjælp til kontakt til myndigheder og nøglepersoner: Kirkeministeriet, Begravelsesmyndigheden, Folkeregistret, Socialforvaltningen, Skifteretten, præsten, graveren, kirketjeneren m.fl.
  • Hjælp til tilskud: Hjælp og rådgivning til at søge om begravelseshjælp og andre offentligt tilskud.

Bemærk at vi er kendte i hele Ribe og omegn. Derfor hjælper vi i hele lokalområdet og byer såsom Seem, Rejsby, Brøns, Skærbæk, Vester Vedsted, Bramming, Egebæk, Gredstedbro, Darum, Tved, Obbekær, Arnum med flere.

Kontakt din bedemand i Ribe for mere information. Ring til os på Tlf. 30 48 55 55