Din bedemand i Varde

Som din lokale bedemand i Varde tilbyder vi stor erfaring i håndtering af dødsfald i og omkring byområdet.

Vi hjælper dig med at arrangere en smuk afsked i form af enten en begravelse eller bisættelse, naturligvis med henblik på at følge afdødes ønsker.

Vi forstår, at et dødsfald blandt vores nærmest kan vende op og ned på hverdagen. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe jer med praktiske forhold og sammen planlægge et forløb, der er mest muligt hensigtsmæssigt for dig.

Et godt samarbejde med familien er vigtigt for os, fordi det er jer, der bedst ved, hvad den afdøde ville have sat pris på.

Vi hjælper naturligvis med at opfylde disse ønsker og hjælper ligeledes med de mange praktiske opgaver – f.eks. som at tale med skifteret, udforme og indrykke dødsannonce, arrangere aftale med en stenhugger etc.

 

Begravelser i Varde Kommune

I Varde by finder du 3 kirkegårde. Det er henholdsvis Arnbjerg Kirkegård, Den gamle Kirkegård Varde og Østerlund Kirkegård

Varde Kirke – der også kaldes Sct. Jacobi Kirke – ligger lige i centrum af Varde by, inde på kirkepladsen. Østerlund og Arnbjerg ligger placeret ude på Lundvej.

Af andre kirker i kommunen kan vi nævne:

Agerbæk kirke, Alslev kirke, Ansager kirke, Bejsnap kirke, Billum kirke, Fåborg kirke, Børsmose kirke, Grimstrup kirke, Henne kirke, Ho kirke, Hodde kirke, Horne kirke, Janderup kirke, Kvong kirke, Lunde kirke, Lydum kirke, Lønne kirke, Mosevrå kirke, Næsbjerg kirke, Nørre Nebel kirke, Oksby kirke, Outrup kirke, Rousthøje kirke, Skovlund kirke, Strellev kirke, Thorstrup kirke, Tistrup kirke, Vester Starup kirke, Ål kirke i Oksbøl, Årre kirke og Øse kirke.

Bemærk at vi tilbyder at synge afdøde ud fra hjemmet, som er en gammel vestjysk tradition. Herefter føres afdøde i kapel med eller uden følge ved rustvognskørsel.

Ægtefælle til afdøde eller en af børnene tilbydes desuden at køre med i rustvognen – evt. forbi afdødes fødehjem eller hvad ønsket måtte være.

 

Kontakt os alle ugens dage

Vi står til din rådighed i en svær tid. Derfor er du velkommen til at kontakte os ved dødsfald, eller blot ved generelle spørgsmål omkring hvad der skal ske på den sidste rejse.

Vi træffes altid på telefon 30485555 – og ellers kører vi gerne til din adresse for en snak omkring livet og døden.

Kontakt os for en smuk og mindeværdig afsked

Ring på tlf. 30 48 55 55 eller skriv til findbedemanden@dinbedemand.net

 

Om vores begravelsesforretning 

Findbedemanden.dk er ejet af Charlotte og Claus Madsen, som driver Bedemand Varde. Claus har fødeby i Varde Kommune.

Vi driver ligeledes Grindsted og Billund Begravelsesforretning, og ikke så langt fra Varde har vi Esbjerg Begravelsesforretning på Tarphagevej 36.

Vores ældste begravelsesforretning stammer tilbage anno 1882, så vi værner i dag stadig om den gamle begravelseskultur og de unikke skikke.