Bedemand Vejle hjælper dig gennem en svær tid

Det gør ondt at miste. Men selv i en periode med sorg, vil der være en opgave i at arrangere en begravelse eller bisættelse – samt klare praktiske forhold med myndigheder m.fl.

Som din lokale bedemand i Vejle står vi klar til at hjælpe dig sikkert igennem det ventende forløb – og ikke mindst sikre en smuk og værdig afsked med den afdøde.

Vi gør altid vores ypperste for at garantere et professionelt forløb, hvor vi kan hjælpe med:

  • Den personlig samtale og vejledning – når det passer dig
  • Gennemgang af Min Sidste Vilje
  • Aftaler med kirke, præst og graver
  • Bestilling af blomster, dødsannonce, gravsten m.m.
  • Indberetninger til myndigheder og evt. ansøgning om begravelseshjælp

Kontakt os endelig for at få nærmere information om det kommende forløb samt vores bidrag til professionel koordinering og et smukt sidste farvel.

 

Lokalt kendskab til hele Vejle

Vi ligger placeret Havnegade 13 i Vejle og dækker alle kirker i Vejle og opland – bl.a. Bredballe kirke, Bredsten Kirke, Brejning Kirke, Egtved Kirke, Engum Kirke, Gauerslund Kirke, Grejsdal Kirke, Grejs Kirke, Gårslev Kirke, Hornstrup Kirke, Hover Kirke, Hvejsel Kirke, Højen Kirke, Ildved Kirke, Jelling Kirke, Jerlev Kirke, Kollerup Kirke, Løget Kirke, Mølholm Kirke, Nørremarkskirken, Sct. Johannes Kirke, Sct. Nicolai Kirke, Skibet Kirke, Skærup Kirke, Smidstrup Kirke, Søndermarkskirken, Vindelev Kirke, Vinding Kirke, Vor Frelsers Kirke, Ødsted Kirke, Øster Starup Kirke.

Går man bort på Vejle Sygehus, er det muligt for bedemanden at anvende kapellet på sygehuset. Her kan den afdøde synges ud eller man kan have en mindre højtidelighed med en præst.

Vi hjælper naturligvis med rådgivning og assistance i HELE Vejle Kommune såsom Jelling, Egtved, Børkop, Give, Smidstrup, Ankær, Bredal, Grejsdal, Bredsten, Brejning, Gadbjerg, Givskud, Gravens-Ågård, Grejs, Gårslev, Jerlev, Ny Højen, Nørup, Ny Nørup, St. Lihme, Skibet, Skærup, Thyregod, Vandel, Vonge Ødstrup med flere.

Din bedemand i Vejle kan rådgive om at bruge Hospice

I Vejle ligger Sct. Maria Hospice, hvor man kan blive henvist til af egen læge eller sygehus læge.

For at komme på Sct. Maria Hospice skal man have en uhelbredelig sygdom og komplekse symptomer heraf. Når der ikke længere er mulighed for helbredende behandling. Når støtte og pleje ikke længere kan fås af sygehus og hjemmepleje. Og når plejen er baseret på at lindre de gener der er i forbindelse med sygdommen. Og man skal selv have et ønske for at komme på Sct. Maria Hospice i Vejle.

Et Hospice ophold betales af regioner og kommuner, og er derfor omkostningsfrit for patienter.

Bedemanden i Vejle har mulighed for at bruge Skovkapellet som er placeret på Nordre Kirkegård. Skovkapellet blev bygget i 1967, som det sidste af 3 kapeller som kan bruges til højtideligheder på by-kirkegårdene. I dag er Skovkapellet det eneste der kan anvendes til begravelse/bisættelser grundet sin placering og indretning. Der kan være ca. 70 personer samlet til højtidelighed og kapellet er neutral indrettet, så alle trosretninger kan anvende Skovkapellet.

Det er typisk vores bedemand i Vejle, som booker Skovkapellet for de pårørende og sørger for at kordinere alt med præsten. Begravelsesforretningen sørger for at flytte blomster efterfølgende til det gravsted, som familien har valgt. Se evt. også vores service for bedemand Kolding.

 

Kontakt Findbedemanden.dk – din bedemand i Vejle – for nærmere information. Ring til os på tlf. 30 48 55 55 eller besøg os i vores fysiske forretning. Vi sikrer den værdige afsked.