“Dagen man har frygtet – men alligevel set frem imod. Her er det vigtig at man trods alt får en smuk og mindeværdig dag. Dagene forinden har ikke været nemme at komme igennem og man har ofte haft mange praktiske ting at skulle håndtere. Derfor kan det oftest være godt at tage imod al den hjælp man kan få af Bedemanden og social støtte og nærvær fra familie og venner. Det er her man virkelig mærker hvem der står en nær. Det kan føles som om alt går i stå – og alligevel ser man livet går videre.”
Citat: “Livets Korthed – Dødens Vished – Og Evighedens Uendelighed”

Min Sidste Vilje

Min Sidste Vilje – her kan du udskrive pjecen ”min Sidste Vilje”, hvor du kan nedfælde ønsker og tanker omkring din egen død og begravelse.

Pjecen registreres hos Bedemanden – og så snart dødsfaldet indtræffer, kender Bedemanden præcis dine ønsker, og hvilke hensyn der skal tages.

Det er dit valg og dine ønsker, der skal opfyldes, og det kan derfor være en rigtig god idé at udfylde pjecen.

Ring endelig hvis der generelle spørgsmål til pjecen, og vi står til din fulde rådighed.

Vi kontaktes altid på tlf. 30485555 for en snak omkring dødsfald, og der er i den forbindelse ingen forkerte spørgsmål.

Min sidste vilje i papirversion

Min Sidste Vilje

Min sidste vilje som Digital

Min Sidste Vilje